<br>החיפוש אחר הקלישאה העתיקה הזו, חשפנית בקפיצה מעוגה, מופיעים תסמינים ברורים של העובדה שיש לך ממצא ארכיאולוגי לפניך. או ליתר דיוק, אתה יכול להחזיר חשפנית, כמובן. הפגם יוכל בעוגה. אין שירות במדינה המציע סנדוויץ ‘ שממנו באמת יהיה לצאת. סימני החיים הקרובים ביותר הם כמה משימות מתות בדפי האתר “כתום” המחפשים עוגה כזו. העוגה שלנו נכחדה כאילו לא נכחדה מדי.<br>אני גר במקום בו שוכן סניף של חנות ממתקים מפורסמת במטרופולין שלנו וחושב לשאול שם. רעיון רע. אני לא ממש מתמצא בייצור, אבל אני יודע שכריך מ מה אתה צריך לקפוץ החוצה, עוגה מזויפת. בימינו, הם עושים דברים די מדהימים עם בצק סוכר. באינטרנט יש הוראות לגבי איך לבנות סנדוויץ ‘ של מי זמין לקפוץ מחומרי גלם ביתיים, אבל הישגים שהושגו – לא נראה משכנע וטבעי, יהרוס את אלמנט ההפתעה ב) האם יש קבוצה של גברים המתכננים מסיבת רווקות, ואת הצמא לעסוק במלאכה?<br>אני גולל ב “רקדן בעוגה”, רך יותר. התוצאות לא נעימות ולוקחות עבודה כקמפיין פמיניסטי יעיל: אני שוקעת בכמה עמודים של מפגשים כמו בנות בנות 12 שמקבלות עוגות עם דמויות רקדניות עליהן. האשמה הנוראה מציפה אותי. אני לא רוצה שאף אחד מבני ה-12 שלנו יהפוך לחשפן. יש קאפקייקס כמו אייפון. היום הם עושים דברים די מדהימים עם בצק סוכר.<br><br><br>